RGD SURFnet ICP Handboek


De ICP, Instellings Contact Persoon, is een door SURFnet gedefinieerde functie voor de bij haar aangesloten instellingen. SURFnet is de Internet access provider voor de RGD. De RGD ICP is de liaison vanuit de RGD naar SURFnet. Dit handboek beschrijft naast de ICP werkzaamheden, ook die van de andere door SURFnet gedefinieerde functies (IC en SSC).
Verder behandelt dit handboek de opzet van de e-mail adressen op de RGD en de relatie met ISO X.400 en X.500.

Trefwoorden: ICP, Instellings Contact Persoon, SSC, Site Security Contact, IC, Instellings Coördinator, e-mail adres format, X.400, X.500.


Hoofdstukken

 Zoeken in dit handboek


Hoofdstuk 1 geeft algemene gegevens over SURFnet en de relatie met de contactpersonen vanuit de RGD (waaronder de ICP), en hun werkzaamheden.
Hoofdstuk 2 gaat over het e-mail naamschema (format) van de RGD. De RGD hanteert een consistent, intuïtief en uniform naamschema voor e-mail adressen en home pages. Dit schema is conform SURFnet aanwijzingen en bestaande conventies in Nederland, waarbij expliciet gelet is op X.400, X.500, beheersbaarheid en (automatische) onderhoudbaarheid. Tevens aanwijzingen voor e-mail naar EZ (Ministerie van Economische Zaken, waar de onder RGD valt).
In het kader van ICP en SURFnet werkzaamheden zijn door de ICP een aantal publicaties geschreven, waaronder bv. testverslagen van software pakketten. Deze worden in hoofdstuk 3 beschreven. Tevens wordt de opname in de X.500 beschreven.

Aarzelt u nimmer om feedback te geven met dit ICP Feedback formulier!

Context
Informatie en Communicatie - Andere publicaties
Informatie en Communicatie - Home page
RGD home page

W3C Wilbur Checked! PNG file (C)opyright WebTechs Dit handboek is conform de W3C HTML 3.2 draft standard en is met weblint 1.017 geverifieerd.

----------

{Home Page}{Algemene informatie}{Zoeken}{Wie is wie?}{English page}{Produkt-aanbod RGD}{Programma's}

Copyright © 1996, RGD      Feedback